صفحات

۱۳۹۳ اسفند ۲۱, پنجشنبه

شیرینی مربایی




این شیرینی،شیرینی آلمانی که به شیرینی مشهدی هم معروفه نیست شاید در ظاهر شبیهش باشه ولی مواد لازمش متفاوته،برای شیرینی آلمانی یک دستورخیلی قدیمی دارم که میمونه برای سال آینده،فعلا بچسبید به این شیرینی که خیلی خیلی خوشمزست اگر همت کنید و چند تا مواد لازمی را که داره تهیه کنید میتونید طعم جدیدی را امتحان کنید که تا حالا مثالش را نه در نت و نه در کتابی دیدید، اگربرای عید هم موفق نشدید اشکالی نداره این شیرینی خیلی بالاتر ازاین حرفهاست که فقط برای عید درست و خورده بشه گفته باشم که اگر یکباردرستش کنید دست از سرش بر نمیدارید.





 درعکس، شیشه موس بادام را میببیند که من در این پست توضیح دادم که چطوری میشه موس هر نوع مغزی را درست کرد ولی اگر میتونید آماده اش را بخرید حتما اینکار را بکنید چون که انواع موس ازصد درصد مغزآجیل درست میشه و معمولا در هر مغازه ای فروخته نمیشه در آلمان انواع موس یا همون کرم مغز در کیفیت خیلی عالی فقط درمغازه های ارگنیک فروخته میشه و از نظر قیمت هم با توجه به نوع مغز ارگنیکی که استفاده میشه کاملا قابل قبوله چون اگر شما خودتون هم بخواهید این موس را درست کنید با توجه به زحمتی که داره ارزونتر تموم نمیشه به هر حال کسانی که دسترسی بهش ندارن خودشون درست کنند. 

مواد لازم
آرد 150 گرم
بادام پودر شده 60 گرم
موس یا کرم بادام 20 گرم
کره 100 گرم
شکر ریز 50 گرم 
شیر 2 تا 3 ق غذاخوری (معمولا 2 قاشق باید کافی باشه)
وانیل یک قاشق چایخوری (من از یک قاشق غذاخوری عصاره وانیل استفاده میکنم)
نمک نوک چاقو


کره را نیم ساعت قبل از یخچال خارج کنید و با شکرو نمک به مدت 5 دقیقه بزنید بعد پودر بادام و موس بادام را اضافه کنید 2 دقیقه دیگه بزنید


حالا آرد را اضافه کنید و بهم بزنید و دوقاشق شیر را اضافه کنید اگر مثل من از عصاره وانیل استفاده میکنید از یک قاشق شیر و یک قاشق عصاره استفاده کنید واگرخمیر کمی خشک بود از یک قاشق شیر بیشتر استفاده کنید مرحله بهم زدن باید خیلی سریع باشه همین که مواد مخلوط شد وتبدیل به خمیر شد کافیه


خمیر را داخل نایلون بپیچید و برای یکساعت در یخچال قرار بدید 

خمیر سرد را روی میز کار2 تا 3 میلی وردنه کنید (شما میتونید زیر و روی خمیر کاغذ روغنی بذارید وبعد وردنه کنید قالب بزنید هر وقت هم احساس کردید قالب زدن  مشکل شده خمیر وردنه شده رادر یخچال قرار بدید و بعد دوباره قالب بزنید و برای اینکه خمیر را به سینی فر منتقل کنید از کفگیر و یا هر چیزی شبیه به این استفاده کنید کار را براتون آسانتر میکنه 

 برای سوراخ کردن خمیر، با کفگیر خمیر را روی کف دستم میذارم و با ماسوره و یا هر چیزی که بشه روی خمیررا سوراخ کرد سوراخ میکنم و بعد روی سینی فر میذارم شما مجبور نیستید مثل من عمل کنید میتونید خمیر را روی کاغذ روغنی بعد از قالب زدن سوراخ کنید و بعد برای مدتی در یخچال قرار بدید خمیر که خوب سرد شد از کاغذ جدا کنید .سعی کنید بیسکوئیتهای سوراخ شده را جداگتنه بپزید چون زمان پخت کمتر هستش فر را از10 دقیقه  قبل 160 درجه سانتیگراد داغ کنید و سینی فر را در طبقه وسط فر قرار بدید و درجه فر را روی 150 درجه تنظیم کنید به مدت 13 دقیقه بپزید بیسکوئیهای سوراخ شده به مدت زمان کمتری احتیاج داره تقریبا سه دقیقه کمتر باید عملکرد فرتون را در نظر بگیرید.


این بیسکوئیتها طعم خیلی خوشمزه ای داره حتی بدون اینکه داخلش پر بشه برای کسانی که دوست دارند روی سطح بیسکوئیتها را نقاشی یا کار کنند انتخاب خیلی خوبیه چون سطح صافی داره، طعمش هم با بیسکوئیتهائی که تا حالا درست کردید فرق میکنه من در اینجا از مربای توت فرنگی خونگی استفاده کردم البته مربا را قبل از استفاده پوره کردم وبعد یک قاشق چایخوری در وسط بیسکوئیت گذاشتم شما میتونید از انواع  مربا ومارمالاد ،کرم لیمو،کارامل  استفاده کنید .روی بیسکوئیت سوراخ شده را کمی شربت یا عسل که از قبل گرم شده مالیدم (عسل باید از قبل کمی گرم بشه تا از غلظت در بیاد) و بعد روش را پودر پسته پاشیدم شما میتونید از هر شریت سفیدی که در دسترس دارید استفاده کنید و با هر مغزی که دوست دارید تزئینش کنید این بیسکوئیت به خاطر استفاده از موس بادام و شکر کم،یک شیرینی خیلی ملیحی داره شما حتی اگرازهر چیز خیلی شیرین هم برای وسط این بیسکوئیت استفاده کنید شیرینش همیشه به اندازست


این طلای سیاه که در عکس میبینید کنجد سیاه هستش که به شکل موس در اومده ودر این بیسکوئیت استفاده شده، زحمت درست کردن این موس کنجد ارزش یک دنیا را داره طعم این بیسکوئیت کنجدی را تا عمر دارید فراموش نخواهید کرد.
چون که موس کنجد سیاه هم کمی گرونه و هم نمیشه به راحتی خریدش، در آخر پست با چند تا عکس طرز تهیش را میذارم.


شما چند تا از نمونه های کار را میبینید مارسیپان را که یادتون هست دیگه فکر نمیکنم برای طعم مارسیپان با این بیسکوئیت توضیحی لازم باشه شما میتونید مارسیپان را به شکل بیسکوئیت قالب بزنید و برای لای این بیسکوئیت استفاده کنید و یا اینکه مثل دو تا بیسکوئیت سمت راستی فقط برای روی کار استفاده کنید و بدون استفاده از شربت پودر پسته روش بپاشید .در یکی از عکسها مارسی پان به رنگ قرمز رنگ شده بنظر من لزومی به این کار نیست چون روی کار تزئین میشه وبه زحمت بیشتر هم نمی افتید، لای بعضی از بیسکوئیتها کارامل گذاشتم و با پودر کاکائو تزئین کردم.


این یکی شیرینی درپائین در سمت راست عکس،روی بیسکوئیت مارسیپان گذاشتم و وسطش را قالب گرد کوچک زدم کمی کرم شکلات یا حتی نوتلا گذاشتم ویک فندق تست شده روش گذاشتم و روش هم پودر کاکائو پاشیدم،این عکسها جدید نیست چقدر دوست داشتم که چند تا از این شیرینیها درکنارچائی داشتم ویک لقمه چپش میکردم معمولا عید ما در این دیار غربت بی خطر میگذره خوشا به حال خانواده گلم که همگی باهم ودر کنار هم هستند.


برای اینکه شیرینی های عید تازه و ترد بمونه در یک پلاستیک بعد هم در ظرف در دار بذارید و فریز کنید نیم ساعت قبل از سرو از فریز دربیارید اینطوری همیشه شیرینی هاتون مثل روز اول تازه میمونه اگر چه این شیرینی به خاطر بیسکوئیت سبکی که داره زودی تموم میشه



این پرنس جوان که از کاخ و دیارش طرد شده میتونه به این شیرینی خوشمزه دلخوش باشه







مارسیپان ملکه شیرینیهاست برای همین این چند تا عکسی که پیدا کردم را براتون گذاشتم که ازش ایده بگیرید


مارسی پان را به هر شکلی که دوست دارید قالب بزنید و میتونید مارسیپان را روی نان بستنی یا نان مخصوص حلوا که به همون شکل مارسیپان قالب زدید قرار بدید و یا اینکه ازویفراستفاده نکنید وروی کاغذ مافین قرار بدید اینکار جلوی چسبندگی را میگیره 


برای تزئین مارسیپان از میوه های مربا شده (منظور از مربا شده بدون شربت هستش) استفا ده کنید بالنگ ، پرتقال، لیمو، گیلاس از هر چیزی که دوست دارید استفاده کنید . طعم  بالنگ با مارسیپان حرف نداره.


کنجد سیاه طعم خیلی خاص و قویتر وبنظر من خوشمزه تری از کنجد سفید داره من شخصا شیرینی وکیکی که با کنجد سفید درست میشه را نه اینکه دوست نداشته باشم ولی علاقه چندانی بهش ندارم به جز کیک یزدی که اونم میشه گفت هر چند سال یکبار،فکر میکنم کسانی که در ایران هستند بتونند به راحتی کنجد سیاه از نوع خوبش را تهیه کنند من در آلمان کنجد سیاه خیلی خوب را از مغازه ارگنیک یا سوپرمارکت ژاپنی تهیه میکنم که 400 گرمش تقریبا بین 10 تا 12 یورو قیمت داره چندی پیش در یک مغازه آسیائی یک بسته کنجد 450 گرمی را به قیمت 3 یورو خریدم با اینکه میدونستم تفاوت بینشون زیاده ولی دوست داشتم ببینم چه مزه ای داره رنگ کنجد آسیائی به شدت سیاه رنگ و طعمش به خوشمزه گی کنجد ژاپنی نیست کنجد ژاپنی گوشتی تر و عطر خیلی خوبی داره و در کل از جنس اعلاست در مورد کنجد آسیائی چیز بدی نمیتونم بگم طعم و کیفیتش با پولی که پرداخت کرده بودم برابری میکرد من برای درست کردن کرم کنجد با زحمتی که میکشم همیشه انتخابم کنجد ژاپنی میمونه واز این کنجد آسیائی که خریدم باید یکطوری مصرفش کنم میتونم در پخت نان یا چیزهای دیگه استفادش کنم .


 در مرحله اول کنجد را اگر به مقدار کم بود در تاوه و اگر به مقدار زیاد بود در سینی فردر فر تفت میدید اگراینکار را در تاوه انجام دادید با حرارت ملایم تا زمانی که عطرش دربیاد تفت میدید تا زمانی که برشته بشه ولی باید مواظب باشید که نسوزه وگرنه تلخ میشه .
در فر هم باید درجه حرارت را روی 160 درجه تنظیم کنید 13 تا 20 دقیقه بستگی به مقدار کنجد داره و گهگاهی هم کنجد را با قاشق بهم بزنید تا زیر و رو بشه و یکدست برشته بشه فقط مواظب باشید که نسوزه کمی از کنجد را بخورید اگر بنظرتون خوش طعم و ترد شده از فر دربیارید مواظب باشید دهن سوزی نکنید .


 کنجد را وقتی که میخواهید آسیاب کنید نباید داغ باشه ولی سرد هم نباشه پس کنجد گرم را آسیاب میکنید در ابتدا خیلی با واقعیت فاصله داره ولی باید صبور باشید لازم هم نیست اینکار را سریع انجام بدید در طول کار فاصله بذارید تا هم دستگاه داغ نشه هم خودتون خسته نشید


من نمیدونم چرا بعضیها برای به روغن افتادن کنجد و یا هر مغزی فوری روغن بهش اضافه میکنند درست کاری که بعضیها در مورد گردوی فسنجون انجام میدن این یک اشتباهه بزرگه این همه روغن در مغز وجود داره شما که نمیتونید به خاطر عجله ای که خودتون دارید کیفیت غذائی را پائین بیارید پس فقط صبور باشید و با فاصله انداختن اینکار را انجام بدید تا دستگاه هم داغ نکنه قدرت دستگاه ها با هم فرق میکنه.


کرم ،موس ،تاهین آمادست . روغنی پس بده که خودتون هم تعجب کنید شما میتونید به همین روش با بادام شیرین ،بادام زمینی،بادام هندی راکه به شدت توصیه میکنم فندق،پسته،کنجد سفید، موس و یا کرم درست کنید فقط باید برای خوشمزه شدن یک کرم حتما انواع مغزها را از قبل به روش بالا تفت بدید تا برشته و خوش عطر بشه ،شیشه ای که کرم را داخلش میریزید باید استریلیزه باشه من هیچ وقت کرم را داخل یخچال نمیذارم فقط  در یک جای خنک نگهداری میکنم اگر شما مجبور بودید در یخچال بذارید .
همانطور که گفتم من انواع موس را آماده میخرم و تنها موس یا کرمی که درست میکنم ازکنجد سیاه یا پسته هستش که گذشته از قیمت بالائی که داره خیلی سخت گیر میاد حتی در مغازه های ژاپنی هم پیدا کردنش راحت نیست .موس بادام شیرین خیلی خوشمزه میشه مخصوصا که اگر یک قاشق با گندم صبخونه قاطی کنید به خاطر شیرین بودن بادوم حتما نباید گندم را با شیره یا شکرشیرین کنید و یا از کنفلکس شیرین استفاده کنید.میتونید یک قاشق کرم بادوم را با آب قاطی کنید وشیر بادوم درست کنید وبرای نوشیدن ازش استفاده کنید.انواع موسها استفاده های زیادی دارند موس بادوم و کنجد و یا فندق را درست کنید در آینده دستورهای توپی براشون دارم.

۱۳۹۳ اسفند ۱۶, شنبه

شیرینی بادامی با خمیرمارسیپان




مارسیپان اسم خمیری هستش که از بادام وپودرشکر تهیه میشه، مارسیپان دراروپا کشته ومرده زیاد داره یعنی خیلی خیلی دوسش دارن ،مخصوصا که در آلمان خوشمزه ترین مارسیپان ها درست میشه .کارخانه lübeck با کیفیت ترین و خوشمزه ترین مارسیپان را درست میکنه و گلاب مارسیپان راه هم از قمصر کاشان خریداری میکنه، این کارخانه بادام مارسیپان را با درصدهای مختلف درست میکنه و نسبت به درصد بادام قیمتها هم تغییرپیدا میکنه،من تا چند سال پیش موقع کریسمس ازمغازه godiva درهامبورگ خوشمزه ترین مارسیپانهای سفارشی را برای عزیزانم تهیه میکردم ولی دیگه سالهاست که خودم درست میکنم.
اگر مواد لازم آماده باشه مارسیپان دریک دقیقه درست میشه ولی همین چیز ساده چند نکته مهم داره که اگر بهش توجه کنید خوشمزه ترین و باکیفیت ترین مارسیپان را درست کردید حتی ازشرکتهای معروف آلمانی هم بهتر،برای این شیرینی اول باید مارسیپان را تهیه کنید ومن هم رازهای گفته نشده مارسیپان را بهتون میگم.

مواد لازم
بادام بدون پوست و پودر شده 200 گرم
پودرشکر100 گرم (شکررا آسیاب کنید تا پودر خیلی لطیفی بدست بیاد باید خیلی لطیف پودر بشه) خیلیها از پودر شکرآماده استفاده میکنند و دلیل خشک شدن مارسیپان را نمیدونند دراروپا در پودر شکر کمی نشاسته وجود داره و در مارسیپان نباید نشاسته حتی به مقدار کم وجود داشته باشه.
گلاب سرد 30 میلی لیتر (امکان داره به 4 تا 6 میلی گلاب اضافه احتیاج باشه میتونید به جای نصف این مقدار گلاب از آب استفاده کنید اگر هم گلاب دوست ندارید میتونید فقط از آب استفاده کنید)
اسانس با کیفیت بادام تلخ  دو تا سه قطره ( شما میتونید از یک عدد بادام تلخ استفاده کنید اینکار فقط برای قوی کردن طعم بادام هستش اگر به اسانس خوب دسترسی ندارید از اسانس استفاده نکنید من بعضی اوقات از هیچکدوم استفاده نمیکنم) 
بادام باید خیلی خوب پودر شده باشه ولی نباید به روغن بیافته چون اگر به روغن بیافته بافت مارسیپان خراب میشه میتونید بادام را با مقداری پودر شکر قاطی کنید و بعد آسیاب کنید اینطوری به روغن هم نمی افته سعی کنید هر بار مقدار کمی بادام را آسیاب  کنید تا خوب پودر بشه شکر را هم خیلی خوب آسیاب کنید،هردو تا را اول با هم مخلوط کنید و بعد از الگ رد کنید  .
اگر پودر بادام وپودر شکر با دست مخلوط و ورز داده بشه امکان به روغن افتادنش زیاده مخصوصا برای کسانی که تجربه کافی ندارن و یا حرارت و گرمای دستشون بالاست ،پس سعی کنید از همزن استفاده کنید، گلاب را سرد اضافه کنید، چند میلی گلاب را هم اگر احتیاج بود اضافه کنید، خمیر باید نرم و یک دست بشه زمان همزدن خیلی کوتاست (اگر خواستید از خمیر مارسیپان توت رنگی و انواع میوه ها و یا از خمیربرای تزئین روی کیک استفاده کنید، ازمقدار گلاب کم میکنید و رنگ خوراکی اضافه میکنید ولی اگر رنگ به شکل پودر بود مقدار گلاب کم نمیشه)
 خمیر مارسیپان آمادست .رنگ تیره مارسیپان نشان دهنده کیفیت خیلی بالاست و رنگ سفید نشون میده از شکر به مقدار زیاد و از بادام به مقدار کم استفاده شده.
خمیر مارسیپان را با فویل پلاستیکی خوب بسته بندی کنید ودر فریزر نگه داری کنید و نیم ساعت قبل ازاستفاده از فریزر خارج کنید،اینطوری همیشه به خمیرمارسیپان تازه دسترسی دارید بخصوص که در ایام عید میتونید خیلی سریع، توت و یا هر چی که دوست دارید درست کنید.

این خمیر خیلی با کیفیت، لطیف وخوشمزه میشه همین الان میشه دو لپی خوردش همسرم خیلی از این خمیرها از من دزدیده


 مواد لازم برای شیرینی بادامی
خمیرمارسیپان 200 گرم
بادام پودر شده 100گرم
سفیده تخم مرغ 1 عدد
پودرشکرمنظور همون بدون نشاسته هستش 80 گرم ( اگر برای روی شیرینی از شکلات استفاده نکردید میتونید از 90 گرم پودر شکر استفاده کنید)
 موادلازم برای روی شیرینی
بادام پرک شده یا خرد شده 100 گرم
سفیده تخم مرغ یک عدد
شکلات سیاه با 60 درصد کاکائو ویا شکلات سفید 200 گرم (من برای اینکه رنگ تعدای از شیرینیها سبز بشه به شکلات سفید پودرچای سبز(ماتچا )اضافه کردم



 یک عدد سفیده تخم مرغ ،پودر بادام و پودر شکر را همراه با خمیرمارسیپان در کاسه ریخته بادست و یا همزن مخلوط میکنید خمیر چسبنده ای بدست میاد 
یک عدد  سفیده تخم مرغ  باقیمانده را کمی با چنگال بزنید تا باز بشه یک کاسه آب هم پیش دستتون قراربدید دستتون را با آب کمی مرطوب کنید، مقداری از خمیر بردارید و به هر شکلی که دوست دارید و درعکس میبینید خمیر را دردستتون فرم بدید بهتره که کل خمیررا به شکلهای مختلف دربیارید و بعد هردوطرف خمیررا آغشته به سفیده تخم مرغ کنید و بعد هر دو طرفش را در بادام پرک شده بزنید و درسینی فر بچینید (من بادام پرک شده را هم کمی خرد میکنم بادام نه زیاد ریز ونه خیلی درشت باشه) 
 فر را 190 درجه سانیگراد از قبل داغ کنید و بعد در فربذارید و 15 دقیقه بپزید تا   شیرینیها طلائی بشه امکان داره لازم باشه چند دقیقه بیشتر درفربمونه

بعد از اینکه شیرینیها را از فر در آوردید وسرد شد شکلات را روی حرارت ملایم  به شکل بن ماری ذوب کنید و هرطوری که دوست داشتید شیرینی را شکلاتی کنید میتونید بدون شکلات هم درست کنید ولی حتما با شکلات امتحان کنید خیلی خوشمزه میشه


شما میتونید با مارسیپان توت یا هر چیزی که دوست داشتید درست کنید اگرازمارسیپان مواد بالا، کمی اضافه اومد میتونید برای امتحان چند تا توت سفید یا قلقلی کاکائو،بقول آلمانیها نان درست کنید. این کار خیلی راحت هستش حتی یک بچه کوچولو هم از پسش برمیاد برای درست کردن توت مقدارکمی از خمیررا در دستتون به شکل توت دربیارید ودر شکر بغلتونید خودش خود به خود فرم توت را میگیره  شکل توت سفید کمی باریکتر میشه و توت قرمز کمی تپل تر،از خمیر بالا میشه نوع کاکائو یا توت سفید که احتیاج به رنگ نداره را درست کرد، چون این خمیر به اندازه کافی مرطوب هستش و نمیشه برای رنگی کردنش ازرنگ استفاده کنید چون که خیلی چسبنده میشه، مگر اینکه رنگ شما پودری باشه برای درست کردن میوه های رنگی ازمارسپان با گلاب کمتراستفاده کنید و با رنگ مورد دلخواه رنگیش کنید توتها را در ظرف در بسته در جای خنک نگه دارید وهمیشه مقدار کمی توت درست کنید تا سه چهارروزه تموم بشه چون بعد از این مدت خشک میشه .من شاید بعدها پستی دراین مورد بذارم ولی حالا نمیشه هدف ما درست کردن این شیرینیست ولی دلم نیومد این چند تا مدل مارسیپان را براتون نذارم چون وقتی که موفق بشید مارسیپان را درست کنید یعنی اینکه به یک خوردنی لوکس دست پیدا کردید و خیلی چیزهای خوشمزه میتونید باهاش درست کنید.برای نان کاکائو هم مقداری خمیر را در دستتون گرد کنید در پودر کاکا ئو بغلطانید.در نوع پسته ای هم مقداری رنگ سبزبه خمیر اضافه میکنید وبه شکل مربع که درعکس میبینید میبرید و درپودرپسته میغلطانید.
نکته مهم در درست کردن مارسیپان رنگی این هستش که بعد از اضافه کردن رنگ، با دست سرد، خمیررا سریع مخلوط کنید، خمیر نباید به روغن بیافته وگرنه کارتون خراب میشه.
برای اینکه در ایام عید همیشه این شیرینی را تازه در دسترس داشته باشید، شیرینی را دونه دونه در فویل پلاستیکی بپیچید و بعد در ظرف در دار یا پلاستیک زیپ دار قرار بدید ودر فریزر بذارید نیم ساعت قبل از سرو از فریز در بیارید انگار همون روز پخته شده. 

این شیرینی از قسمت بیرونی برشته و از داخل نرم و بافت مارسیپان را داره خلاصه اینکه خیلی خوشمزست.
درست کردن این شیرینی فقط برای ایام عید نیست و اگرکیفیت مواد اولیه بالا باشه این شیرینی فوق العاده خوشمزه میشه ،من برای ایام کریسمس چند برابر این مقدار درست میکنم، این تنها شیرینی هستش که هیچی ازش باقی نمیمونه ، شیرینی بادامی دوستداران زیادی داره ولی باید بگم خوشمزگی این شیرینی به خاطر مواد اولیه ای هستش که در این شیرینی استفاده میشه چون اگر مارسیپان، آماده از سوپر مارکت خریده بشه متاسفانه شیرینی بادامی ما کیفیت ازنوع قنادی را پیدا میکنه ،درمارسیپانی که شما از مغازه میخرید از مقدار کمی بادام وبا مقدارزیادی شکردرست شده، برای همین هم رنگش سفیده،مارسیپان اعلا رنگ تیره تری داره مثل مارسیپانی که در عکس میبینید برای خریدن این مارسیپان با این کیفیت باید پول بیشتری هم پرداخت کنید ولی حالا میتونید به راحتی این مارسیپان خوشمزه را در منزل درست کنید. 





مطلب اضافه شده:
برای درست کردن خمیر مارسیپان شما باید به چند نکته توجه داشته باشید.
بعد از اینکه شکر را آسیاب کردید پودر شکر بدست اومده بر اثر حرارت داغ یا گرم میشه بذارید خنک بشه، درمورد پودر بادام هم همین کار را انجام بدید، حتما بعد از خنک شدن پودر بادام و پودر شکررا با هم مخلوط و بعد الگ کنید. اگر مارسیپان را با دست درست میکنید این مخلوط را در کاسه ریخته برای مدتی کوتاه در یخچال قرار بدید تا خوب خنک بشه و بعد گلاب سرد را روی مواد ریخته و با کمک انگشتان دست مخلوط کنید از کف دست استفاده نکنید و احتیاجی هم به ورز دادن نیست این همون اشتباهیست که خیلی ها انجام میدن ما مواد را از قبل خوب مخلوط و الگ کردیم همین که مخلوط شد کافیست،همین که خمیرگلوله شد از کاسه در بیارید و استفاده کنید و یا اینکه برای استفاده های بعدی در فویل پلاستیکی بپیچید و دریخچال و یا برای مدت طولانی تر فریز کنید. 
من اگر مارسیپان ساده بدون رنگ بخوام درست کنم برای این مقدار 18 میلی گلاب سرد اضافه میکنم .شما با توجه به مواد اولیه ای که استفاده میکنید اینکار را انجام بدید.